G

Art Doll Quarterly

På nettet var der et tilbud  med nogle numre af Art Doll Quarterky til nedsat pris . Skyndte mig at bestille et enkelt nr. fra 2011 nov./dec/ jan.
Jeg blev meget glædelig overrasket over bladet med artikler af en række knald dygtige dukkekunstnere, med orginalitet. , der er både muntre og  mere alvorlige ansigtsudtryk. ADQ forventer ikke at værkerne er perfekte, anatomiske korrekte, det orginale udtryk og det uventede i et dukkedesign  blir betragtete som noget væsentligt.
 Pengene til tiddskriftet er givet godt ud.
 
-------------------------------------------------------
18.12.2013

Næste udfordringer, deadline 15. marts 2014
Merrian -Webster beskriver Anthropomorphic som har mennneske -form, med ingen menneskeform   som f.eks kattemenneskser,ulvemennekser osv. altså noget blandet.
En  overgang dykkede  jeg efter Shamanisk kunst og faldt over   Susan Seddeon Boulet`s  fantastiske malerier. Hun udviklede en kompeks lagdeling af antropomorfe billeder af dyr, shamaner og gudinder.

Shamaner der med deres kraftdyr foretog rejser  til underverdenen for at hjælpe nogle syge  i deres  stamme,

 

Det er en spændede udfordring og fængslende at se diverse kunstneres  billeder på nettet over dyre /mmennesker billeder eller figurer .

--

Middelalder-tiden udfordring. Deadline 15 juni 2014

 

Tidligere  har de haft en havfrue-udfordring. hvor deadline var 15.dec 2013.

Jeg tog denne udfordrng op og fik modelleret, syet og malet en hænge havfrue , og   jeg synes  resultatet blev ganske godt. De fk l billeder og materiale indsendt omkring 1. dec.

Nu er vi flere  i  ADQ gruppen på "The trodden path" der venter spændt på , hvem der blir de heldige ,at få billeder af deres havfruer  og lidt tekst om fremstillingsprocessen i deres magasin.

Kirsten Venø